Esoterie

Aurafotografie

Na het maken van de aurafoto krijg je een reading waarbij alle kleuren worden uitgelegd. Tevens krijg je een mapje met informatie waarin de foto geplaats kan worden. Een afspraak is mogelijk vanaf 2 personen.

Prijs 20,- pp.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

aura, chakra, meditation-1063278.jpg

Chakrafotografie

Een chakra-rapport bestaat uit een afbeelding van de energie door het lichaam en een afbeelding van de chakra’s. Daarnaast geeft het inzicht in de Yin Yang verhouding, kleurenteken, corresponderende planeet etc. Totaal bevat het rapport 16 pagina’s aan informatie. Je krijgt hierbij een reading. Een afspraak is mogelijk vanaf 2 personen. Prijs 25,- pp.


Kirlian fotografie handlezen

Via een speciale plaat  wordt een energiefoto gemaakt van zowel de linker hand als de rechter hand.  Aan de hand van de foto kunnen we bepaalde informatie aflezen. Ben jij meer links (rechter hersenhelft: intuïtie, gevoel, creativiteit, emoties, verbeelding) of rechts georiënteerd (logisch, analytisch, actie, redeneren)? Hoe is jouw energiehuishouding en balans? Elke vinger vertelt iets over jouw energie. De pink van de linker hand staat voor spirituele ontvankelijkheid en in de rechterhand voor spiritueel begrip.

Niet geschikt voor mensen met een pacemaker!

Kosten bedragen 35,- euro incl. reading en twee foto’s